Kabeh Kategori

Cathetan kanggo Operasi Piranti Bir Kerajinan

Wektu: 2020-07-10 Komentar: 57

Kanggo akeh wong anyar, ana prekara sing kudu dingerteni nalika ngoperasikake piranti. Ing kene, aku pengin nuduhake sawetara tips babagan cara mbukak piranti:


         1. Piranti bir kerajinan sing dipasang ora kudu diiringake, kudu tetep mujur, lan gerakan ora disaranake. Yen sampeyan kudu pindhah, cabut plancok lan mandhegake listrik, lan tetep jejeg nalika obah.


        2. Peralatan bir kerajinan uga mbutuhake perawatan sing tliti. Nalika nggawe bir, copot colokan listrik, mateni saklar ing botol co2 lan pateni tombol pengukur tekanan. Brewer paling apik dilengkapi piranti sing dikontrol suhu. Aja ngrusak dheweke dhewe, supaya gampang rusak. Yen ora digunakake maneh ing wektu sing cendhak, mesin kasebut kudu dikuras banyu, lan ngresiki tembok njaba, sawise dikemas ing panggonan sing garing.


         3. Piranti bir kerajinan kudu dicenthang kanthi rutin kanggo njaga tingkat banyu lan kualitas banyu tank, yen prelu, kanthi reresik deterjen khusus, banjur mbilas nganggo banyu. Motor ora diidini kena banyu, mula nalika sampeyan lagi ngopeni , ati-ati supaya ora ngeculake banyu ing motor. Priksa uga dispenser pembersih lan sirah anggur kanthi asring. Yen gasket ora elastis, kudu diganti.


           Yen sampeyan duwe pitakonan luwih akeh, sampeyan bisa mriksa situs web www.coffbrewing.com/faqs. utawa sampeyan bisa ngirim email (wellish@nbcoff.com), aku bakal nyoba sing paling apik kanggo mbantu sampeyan.

c65e8eb31