Kabeh Kategori

Pelanggan Walanda teka ing COFF lan ngrampungake kontrak kanggo pabrik minuman 3000L 4 kapal lan fermentasi kanggo pabrik bir ing Oktober 2018.

Wektu: 2020-07-10 Komentar: 12

Netherlands customers came to visit COFF and concluded the contract for 3000L 4-vessel brewhouse and fermenters for his brewery in Netherlands in Oct. 2018.
1594363021326107