Kabeh Kategori

Tamu Jepang bakal nampa barang tangki bir sing padhang lan tank fermentasi

Wektu: 2020-07-10 Komentar: 16

Senadyan panyebaran global COVID-19, pesenan pelanggan tetep mili. Ing kene, kita matur nuwun marang para pelanggan amarga kapercayan lan dhukungan gedhe. Tangki bir sing cerah lan tank fermentasi saka akeh tamu Jepang saiki wis siyap. Jaminan kualitas ing ing wektu sing padha, kita bakal aktif nindakake desinfeksi kanthi apik, supaya pelanggan nampa barang kanthi aman.
984a2df1b7cbff90338f60960efc4dc1637D7BD8A0712AD03C217A2E50C49F69