Kabeh Kategori

Cara Promosi Bir Kerajinan

Wektu: 2020-10-27 Komentar: 29

Secara historis, bir wis ana gandhengane karo uripe The Times wiwit lair. Saka jaman saiki, jagad iki nggawe budaya bir sing unik. Kajaba iku, akeh pemahaman konsumen babagan bir sing bias, lan bir sejatine sehat banget lan ngombe hasrat. 


Kanggo nyorot budaya bir "seneng", divisi pembuatan bir ora mung apik kanggo nggawe bir, kudu luwih penting, komunikasi kanthi aktif karo konsumen, kanthi cara "mbukak", bir saka ilmu profesional sing diwarisake konsumen, pangowahan ing pasar kanggo salah paham bir, sekaligus kanggo nggawe pembentuk lan nyebar penyebar budaya. Kesegaran bir iku penting banget. Kejaba ngandhani konsumen babagan cara ngrasakake bir kanthi bener, konsumen uga kudu dikandhani manawa bir seger sing paling cedhak iku sing paling apik. 


Kaya sing wis dingerteni, pangembangan bir kerajinan kanthi cepet wis mbukak akeh masalah. Kanggo ningkatake pangembangan bir kerajinan, Komite Profesional Bir Asosiasi Industri Panganan China ngupayakake nggawe standar industri sing relevan, kanthi tepat netepake konsep bir kerajinan, lan menehi basis operasional industri kerajinan China ing babagan bahan baku, teknologi, rasa lan faktor liyane.

1603759050357893