Kabeh Kategori

Cara Ngewangi Brewers Ngatasi Pandemi

Wektu: 2020-07-10 Komentar: 17

Ayo diadhepi: Pandemi COVID-19 nyebabake pengaruh ekonomi sing luwih gedhe tinimbang sing kita ngarepake. Bisnis pabrik bir dadi penting, kita ngerti uneg-uneg babagan COVID-19 minangka prioritas utama kanggo para klien.


Kanthi pengalaman nggarap merek lan pabrik bir terkenal, kita bakal duwe tanggung jawab gedhe kanggo ndhukung pabrik kerajinan cilik lan independen. Pramila tim khusus Coff ngeculake pabrik bir anyar ing tahap iki lan nawakake layanan pengadaan batch gratis kanthi gratis kanggo saben kebutuhan individu.


Web - Minyak Termal Coff

Mbandhingake karo pemanasan uap tradisional, sing anyar pabrik minyak panas termal yaiku ora mung pilihan sing larang regane uga alat sosial operasi sing gampang. Pabrik bir iki dikembangake kanthi unik dening Coff ing taun 2018 lan saiki ngluncurake generasi kaping 3 ing AS.  


Muga-muga tumindak kasebut bisa mbiyantu, kita uga bakal ngluncurake survey kanggo ngukur pengaruh sing ditindakake para pabrik bir cilik ing China lan nyusun solusi sabanjure. Clike kene tindakake ing Facebook kanggo nemokake acara sing luwih menarik, utawa bisa uga hubungane karo kita aaron@nbcoff.com .