Kabeh Kategori

Nyepetake Fermenter Brew Home Ngarep

Wektu: 2020-11-17 Komentar: 31

          Thanks kanggo tim teknis Coff, kita bakal terus nggawa inovasi, ora mung nggawa vitalitas menyang pabrik, nanging uga menehi akeh pilihan kanggo para pelanggan. 3 * 20L lan 6 * 20L gabungan fermentator kanthi penampilan sing apik lan kualitas apik,plug and play, pilihan sing paling apik kanggo nggawe bir ing omah lan studi pilot.

          Muga-muga mayoritas pelanggan teka kanggo konsultasi karo staf penjualan, kita bakal ngubungi sampeyan kaping pisanan, lan menehi rencana lan kutipan sing paling apik.

图片


--- Wellish Wu