Kabeh Kategori

Produksi Kerajinan Bir - Bentuk Gabungan Sistem Sakrifikasi - peralatan loro piranti

Wektu: 2020-07-10 Komentar: 12

Tenaga sakrifikasi minangka salah sawijining faktor utama sing nemtokake output bir, lan gabungan peralatan saccharification ana hubungane karo efisiensi produksi lan skala investasi sistem saccharification.


      Kombinasi rong potong (piranti Amerika):


Sistem filter sakrifikasi, sistem ceret Wort lan sistem pusaran.

 2BBL-thermal-oil-heated-brewhouse-13-300x196

Kombinasi iki bisa ngisi sakitar rong klompok sedina. Piranti iki duwe panggunaan peralatan sing dhuwur, investasi murah saka peralatan, nanging kurang produktivitas.


Fitur peralatan:


     1. Filtrasi wort mung bisa digunakake kanthi cara ekstraksi. Amarga kontrol operasi pompa ora gampang banget, efek panyaring nggawe macem-macem gaya bir bakal nuduhake kahanan sing beda. Contone, gandum digawe kanthi meh setengah saka malt gandum, mula iku lengket lan saring alon-alon. Sawise kacepetan pompa ora dikontrol kanthi apik, bakal nyebabake pompa vakum, lan lapisan biji-bijian gandum kenceng banget, nyaring luwih angel, lan malah bisa nyebabake deformasi piring ayak.


2. Presipitasi siklotron bakal ditindakake ing sistem sacasisifikasi, lan ana alat pengaduk sing dibangun, anane pengaduk bakal nyuda efek siklikotron.

         

3. Dregs wort kudu disiapake sadurunge, lan kontainer liyane sing layak kudu disiapake tank kanggo nahan banyu panas. Luwih becik duwe efek pengawetan panas. Nanging operasi kasebut angel banget.


 Yen sampeyan seneng peralatan iki, sampeyan bisa ngganti, tank filter luwih dhuwur tinimbang pot saccharification, mbedakake level dhuwur, bisa entuk filter alami, pompa wort nggunakake kontrol konversi frekuensi, bisa nyetel kecepatan aliran, plow motor piso nggunakake motor konversi frekuensi, nyetel kacepetan puterane piso. Saiki akeh pabrike kanggo ngirit biaya, langsung njupuk level cairan, mula ora apik, disaranake nginstal level cairan, nyaring bolongan kanggo nambah papan pembuangan.

         

Apa sampeyan mikir babagan miwiti proyek kerajinan dhewe? Apa sampeyan uga pengin entuk laporan khusus babagan proyek sistem peralatan bir kerajinan? Sugeng rawuh ngubungi wellish@nbcoff.com, kita bakal ngatur skema proyek sing memuaskan kanggo sampeyan.
brewery-300x140