Kabeh Kategori

Kerajinan Bir dadi populer ing China

Wektu: 2020-07-10 Komentar: 34

"Bir Bir," "Little General," "Flying Fist IPA," lan "Mandarin Wheat" minangka salah sawijining tawaran nalika pameran bir kerajinan minggu iki ing Shanghai sing dikhususake kanggo ngembangake palet konsumen Tiongkok lan promosi dodolan sing dhuwur panganan pungkasan.


Pameran Bir Kerajinan China 2018 nampilake pabrik bir kaya Rasenburg Beer, Myth Monkey Brewing, Lazy Taps, Goose Island lan Boxing Cat Brewery sing nuduhake tips babagan teknologi lan tren penjualan paling anyar nalika China ganti saka bir lawas menyang eksperimen, olahan, lan roso larang.


Saka keran ing pameran kasebut, campuran rasa lan tradhisi kreatif, ana koktail bahan-bahan, barley, hop lan rempah-rempah saka saindenging jagad.
1594362599946314