Kabeh Kategori

Keuntungan Budaya Perusahaan Karyawan lan Pelanggan

Wektu: 2020-07-10 Komentar: 34

Budaya perusahaan ora mung nggambarake citra eksternal perusahaan, nanging uga nuduhake pertimbangane kanggo karyawan internal. Kanthi cara iki, pabrik kita wis nindakake pelatihan gabungan kanggo karyawan anyar. Sanajan kita mung produsen peralatan bir kerajinan, staf kita uga bisa dilatih nggawe bir kerajinan. Kanca-kancaku wis sinau lan nikmati bir kerajinan nalika nggawe bir. Kita nyritakake babagan pemanasan minyak lan peralatan sakarmifikasi paten ing warta sadurunge, lan wektu iki isih nggunakake peralatan kaya kanggo nggawe bir.


         Saben pelanggan lokal perusahaan ngombe bir kerajinan sing digawe nganggo peralatan kasebut, dheweke pengin kita menehi luwih utawa malah bisa tuku. Nanging, kita mung produsen peralatan bir kerajinan. Yen sampeyan pengin duwe bir kerajinan alus lan lembut saben dina, sampeyan bisa nggoleki sistem saccharification saka 1BBL lan 2BBL ing situs web resmi, lan keuntungan lan fitur bakal diterangake. Sampeyan uga bisa ngubungi kula wellish@nbcoff.com. Supaya sampeyan bisa nggawe bir kerajinan dhewe ing omah.

15891770781-xnumxxxnumx15891772121-xnumxxxnumx15891772631-xnumxxxnumx