Kabeh Kategori

Wong KOPI Nggawe Bir COFF

Wektu: 2020-07-10 Komentar: 18

COFF wiwit nggawe bir dhewe wiwit mesin paten sing pertama, Brewhouse Pemanas Minyak ditemokake ing taun 2017. Ing wiwitan, masarakat COFF mung pengin nyoba mesin kasebut kanggo ndeleng cara ngapikake. Wiwit iku, Bir nggawe bir dadi adat, ing tangan siji kanggo mbantu terus ngoptimalake produk, ing sisih liyane sinau luwih lengkap babagan ilmu bir. Saben staf, ora preduli insinyur utawa wong sing adol duwe kesempatan kanggo nggawe bir kanthi resep dhewe. Saiki sistem Brewing Pemanasan Minyak wis ngalami 3 generasi, kanthi pesenan saya akeh ing saindenging jagad.

微 信 图片 _202004271247031


Sistem Brewhouse Pemanasan Minyak generasi kaping pisanan ing wulan Mei 2017.

微 信 图片 _201911170245542

Fermenter Chilling Independen

100L-Pemanasan minyak-brewhouse2-300x229

Generasi nomer loro Sistem Pabrik Minyak Panas

Fermenter-kanthi-independen-chiller1-197x300

Generasi nomer telu Sistem Sistem Pabrik Minyak Panas

Sampeyan bisa ngirim email kanggo njupuk info liyane babagan mesin, Jessie@nbcoff.com.