Kabeh Kategori

Brewers Nggawe Wort, Ragi Nggawe Bir

Wektu: 2020-07-10 Komentar: 16

Brewing Lager bisa uga teknis lan ora bisa ngapura, dene para produsen bir saiki njupuk tantangan lan nggunakake tank ketinggalan horisontal, sing asring saya umum ing pabrik-pabrik bir paling gedhe ing donya, supaya ragi kasebut seneng.


Tangki cerah / tank brit horisontal biasane dilebokake ing ruangan kanthi dhuwur sing ora cukup. Kanggo ngirit ruangan, tangki bisa dipasang ing sawetara level kanggo nggedhekake jumlah tank. Biasane sampeyan bisa ndeleng ing Eropa amarga masalah bangunan lan dhuwur.


Roso transparan saka ragi ragi lager tegese ora kurang cacat sing didhelikake, lan kekurangan proses brewer utawa bahan-bahan sing misuwur ing langit-langit.


Amarga gaya lager tuwuh dadi popularitas, sawetara tukang bir ngupayakake teknik sing wis dites wektu kanggo nyepetake produksi lan tetep ragi lager dadi seneng. Daripada kahanan adhem ing wadhah fermentasi silinderroxyical baja ing endi wae utawa "unitanks", pabrik bir ngowahi tahap ketinggalan ing sisihane, kanthi harfiah. Tangki ketinggalan horisontal nemokake omah ing pabrik pembuatan bir independen cilik.


Klumpuk ing kene kanggo Hubungi Kita.

triple-stacked-tank6