Kabeh Kategori

50L Fermenter

Wektu: 2020-12-18 Komentar: 2

50L fermenter kanggo pilot system

Equipment Advantages:

low total price, beautiful appearance, suitable for private brewing or experiment.

Ukuran: Ф400x1200mm


konfigurasi:

top pressure manhole, cooling jacket at both ends, RTD-PT100 temperature probe interface, CIP cleaning, diaphragm pressure gauge, thermometer, sampling wine, sewage outlet, safety valve, stainless steel butterfly valve.

            


        Umume pabrik bir kerajinan miwiti bisnis saka sistem nano. KOPI wis darmabakti kanggo nyediakake solusi khusus saka desain, pabrik, instalasi nganti layanan aftersale. Kanthi COFF, sampeyan mesthi bakal nambah regane.

               Kanggo info luwih lengkap, hubungi wellish@nbcoff.com