Kabeh Kategori

Tangki Fermentasi Modular 20L-200L / Tangki Bir Cerah

Wektu: 2020-12-15 Komentar: 6

Fungsi Peralatan:

 ● 3 utawa luwih fermentasi /tank bir sing padhang, kulkas bebarengan utawa independen

fitur:

Skid dipasang, tampan, plug and play, pilihan sing paling apik kanggo sinau ing omah lan pilot.

● Regane murah

● Ukuran: 3500x570x1050mm (H)

         Thefermentasi part is equipped with: pressure manhole, RTD-PT100 temperature probe, hops feeding port, CIP cleaning, diaphragm pressure gauge, thermometer, sampling valve, wine outlet, sewage outlet, safety valve, CO2 oxygen filling device, stainless steel butterfly valve, refrigeration control system.

              Umume pabrik bir kerajinan miwiti bisnis saka sistem nano. KOPI wis darmabakti kanggo nyediakake solusi khusus saka desain, pabrik, instalasi nganti layanan aftersale. Kanthi COFF, sampeyan mesthi bakal nambah regane.

               Kanggo info luwih lengkap, hubungi wellish@nbcoff.com