Kabeh Kategori

1BBL ~ 3BBL Fire Brewhouse Langsung

Wektu: 2020-12-02 Komentar: 25


Amarga pandemi, sistem pembuatan bir nano dadi luwih populer ing antarane para pecinta minuman omah. Kanggo nyukupi kabutuhan pasar, COFF nyurung seri sistem pembuatan bir ing omah. 



1BBl ~ 3BBL Brewhouse Langsung Fire


Ditrapake saka:mash-lauter tun, ketel

fitur:

Skid dipasang, penampilan apik, hemat biaya, plug and play, pilihan paling apik kanggo nggawe bir ing omah lan studi pilot.

Ukuran: 1800x960x1300mm 1BBL

         2050x1150x1520mm 2BBL

 2050x1150x1520mm 3BBL

 

Sistem pembuatan bir dilengkapi layar lauter giling (ketebalan 4mm), manway persegi panjang, pembakar palsu, tembok ruangan berlubang dilindhungi katun silikat aluminium, sensor-sensor RTD-PT100, tabung level cair, pipa lan katup SUS sanitasi, pompa (VFD opsional) , agitasi drive motor opsional, Penukar panas kanthi piranti aerasi wort, panel kontrol, saringan hop, coiler sparge, platform SUS, lsp.

Umume pabrik bir kerajinan miwiti bisnis saka sistem nano. COFF wis darmabakti kanggo nyedhiyakake solusi khusus lengkap saka desain, pabrik, instalasi nganti layanan aftersale. Kanthi COFF, sampeyan mesthi bakal nambah regane.

Kanggo info lengkap, pls hubungi jessie@nbcoff.com