Kabeh Kategori

Brewhouse Listrik 1BBL

Wektu: 2020-12-02 Komentar: 18


Amarga pandemi, sistem pembuatan bir nano dadi luwih populer ing antarane para pecinta minuman omah. Kanggo nyukupi kabutuhan pasar, COFF nyurung seri sistem pembuatan bir ing omah. 



Brewhouse Listrik 1BBL


Terdiri saka: mash-lauter tun, ketel lan HLT

Fitur: Skid-mount, plug and play, penampilan sing apik, hemat biaya, pilihan sing paling apik kanggo masakan omah;

Size: 2770x1150x1500mm

 

Sistem brewing dilengkapi layar lauter giling (ketebalan 4mm), manway persegi panjang, elemen listrik, sensor temt RTD-PT100, tabung level cair, pipa lan katup SUS sanitasi, termometer, pompa (VFD opsional), agitasi drive motor opsional, Panas penukar nganggo piranti aerasi wort, panel kontrol, saringan hop, coiler sparge, platform SUS lsp.


Kanggo info lengkap, pls hubungi jessie@nbcoff.com